HISTORIK
3. generations maskinstation

LANGELUND MASKINSTATIONS HISTORIE

Anna Jørgine og Andreas Hansen overtog i 1928 hans fødehjem, som de drev som et almindelig husmandssted.Parret solgte mælk og fløde fra gården og drog til Haderslev og Aabenraa med æg.

I år 1947 startede Anna Jørgine og Andreas P. Hansen Langelund Maskinestation. Anna og Andreas fik to sønner, Hans Christian og Jesper Hansen. De overtog virksomheden i 1962 med 10 ansatte og virksomheden skriftede navn til Brødrene Hansen - Langelund Maskinstation. Selvom Anna Hansen i 1967 mistede sin mand, passede hun stadigvæk telefonen og meget andet arbejde på maskinestationen sammen med hendes to sønner.

LANGELUND MASKINSTATION I DAG

I dag er Langelund Maskinestation 3 generation og ejes af Jespers og Anne Lenes to sønner Eivind og Eilif Hansen. De overtog den daværende Maskinstation og lavede virksomheden om til Langelund Aps. Langelund Aps drives af ejerne Eivind og Eilif Hansen. I dag hjælper Hans Christian Hansen meget til på Maskinstationen og Jesper Hansen kører gerne efter reservedele, hvis sønnerne ringer.

Den dag i dag er der ca. 25 ansætte, som arbejder på laget, på værkstedet og kører langbrugsmaskiner. Den 1 april 2008 blev ejerkredsen udvidet med 3 personer, Henrik Rindom, Aksel Duedahl og Rasmus Fisker. Henrik Rindom har været i firmaet i over 30 år. Rasmus Fisker startede i firmaet som 16 årig.

ADRESSE

LANGELUND ApS
Bovlund Bjergvej 48,
6534 Agerskov

KONTAKT INFO

Tlf: +45 7466 9174
CVR: 31334039
Email: post@langelundaps.dk
Kontor: faktura@langelundaps.dk

FØLG OS HER